Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Itt van amire ini hivatkozott
Nem,nincs.Olyan van amit korábban írtam,miszerint csak olyannal mehetsz a pályára mi képes 60al haladni.Ha úgy gondolod mutasd meg melyik kpm-bm rendelet rendelkezik erről!
Én valamiért 70-re emlékeztem, de aztán rájöttem, hogy az a kapaszodó sávra van kirakva minimum sebességnek. Ezek szerint csak emelkedőn kell gyorsítani 🤣
Ha nem tartasz fel senkit indokolatlanul......
Na, nem olvastam el mielőtt írtam. 😁
De van, pályán 60 a minimum legalábbis 2 éve még így volt és ez ellen már többen fel akartak lépni, hohy 80-ra emeljék, máshol valóban nincs sajnos alsó határ pedig a főutakon is kéne legalább 60.
megkerestem szóval a 60 már jó tempó a pályán
37. § (1) Autópályán és autóúton, valamint az azokra való ráhajtásra szolgáló úton (az előjelző táblától kezdődően) csak olyan gépjárművel, illetőleg gépjárműből és pótkocsiból álló járműszerelvénnyel szabad közlekedni, amely sík úton legalább 60 km/óra sebességgel képes haladni; ezeken az utakon más jármű közlekedése tilos.
Nincs ilyen szabály,a kresz annyit ír elő hogy nem szabad indokolatlanul olyan lassan haladni hogy az akadályozza a forgalmat,továbbá még azt mondja hogy csak olyan jármű használhatja a pályát amelyik legalább 60km/h-val képes menni.Szóval de,sok esetben szabályt szegnek,pláne ha még 90el is előznek.
azt hiszem 60 a minimum a pályán tehát nem szeg szabályt
ha egyszer ráérek akkor kipróbálom mekkora kamion sort tudok összeszedni 60-as tempóval, majd beszélek a sanyival feltétlen legyen a sorban 😂
Az nem lehet,ők olyat nem csinálnak 🤣
Köcsőgg villanyautós az m3ason 90nel......
Autóról volt szó.A spring kb olyan mint a motorok között a robogó
Mer nincs mit idoziteni,volt,de má nincs.
na hát ez pont nem igaz(kezeit széttáró) pl. a nejem 3 éve nem is volt már benzinkúton(kezeit széttáró) Ha neked 5 ezer km-ert elmenne az autód egy teletankkal is sokkal sűrűbben járnál tankolni mint a nejem 😅
dehogy megy 😅
100 körül mondogatják(óranézegetős9 Bár neked 100 ezer km kb. 2-3 élet 😅
Más is örül neki. "dinoszaurusz lötty" 🤣
https://youtube.com/shorts/KE3...
az időzítőből mé van kihúzva a dugvilla? 😅
csak ne cipőkrém legyen benne, nehogy véletlenül rákenjem a kenyérre mint nyilas misiék(gondolkodós)
van ismerősöm aki évente 100-120 ezer között autózik, neki azért nem sok évbe tellik a 10x föld kerülés
Mind a kettő szélsőség, de az ezer km-es hatótáv INKÁBB realitás, és azért valljuk be, nem is annyira szélsőség, mint hogy valaki 10* kerülné meg a földet.
Én pl. örülnék egy ezer km-es benzintankos autónak, de nem azért mert egy seggel szeretnék elmenni Achern-be, hanem mert ritkábban kellene járnom tankolni. Az elv ugyanaz mint villanyos autóknál, csak ott még sűrűbben és ráadásul amikor mégis, még többet is kell időt töltenem.
van aki 1000 km akar egy menetben menni
én meg több menetben 400x ennyit
nem reális?
ugyanmár
Igen,és meg is érkeztünk oda ahonnan ez az egész indult,miszerint pl németországban már drágább tölteni az autót mint a benzinest megtankolni.Drágább is,tankolni is drágább,mégis miért vennék az emberek?
10x?
Mondtam én, hogy valakinek problémája van a saját világának a realitásával.
Háááát... a tizediken általában benzinkút sincs, nincs mese, el kell menni otthonról "tankolni"... 😂
most támasztok egyet
vicces összegbe van/lesz, ellenben sok meló, de őszig csak kész lesz
pl első+hátsó fékbetét garnitúra 15 ezer, fék felújtó szett dugattyúval 5 ezer(dugó nélkül 3 ezer sincs)
az abs ami lehet pénzesebb lehet de azt meg kikötöm a picsába ha szar lesz, úgy sincs rá szükségem
újat minek basszak össze a csatornaparton, még akkor se ha lenne rá pénzem ráadásul mostanában rendes felezős záras terepjáró nemigen van, csak a metroszexuális városi népnek csinálnak terepjárókat, akik már a földesút gondolatától is rosszul vannak