Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi most voltunk, pünkösdkor bohenji tó környeke van tervben. Nincs még nagy forgalom ha nem fog esni (némi jóslat van rá) akár jó is lehet
HF Rc olajszűrő tuningnak számít? 😆
Szia. Van akinek jelent van akinek nem. Nekem nem :) Így jó diszcsomag nélkül is. :) Meló ,gyerekek.. most más a fontos. De azért pünkösdre egy Horvát D8 is befigyel 4 napban.
nálam semmiféle kenőanyag nincs rendelésre. Most jelenleg Elf moto 4 tech van a gtr-ben
Minimum30 Le ! 😂
Hali. Rég hallottam felőled. Remélem a munka nem megy a motorozás rovására.
Sejtettem hogy ilyesmi turpisság lehet a dolog mögött😃 akkor jó oda az olcsóbb szinezésmentes is, vagy jelent pár lóeröt?
És nálatok van ilyen díszesdobozos némi színezőanyaggal ellátott nem más ? Tőletek fogom rendelni ezt is ! 😉
Hi. Nem más ez mint az Elf moto 4 tech..csak diszes a doboza, csakúgy mint a motul green line Kawasaki (motul 5100) meg némi szinező anyag.
👍️ 🤛
Azok valószínűleg nem jenkik. 🙂
😉
Fent a Bakony tetején ! 😉
😂
Nem szabad motort eladni nekik.
A jenkik ízlésvilága elég... khm... egyedi.
Hát ez elég hányáskőzeli vizuális élmény. A fehér viszont szép.
😉
😉
🙄
😉
Yes ! Én is kímélem , főleg magamat , így nem várom meg mindíg 5.-ben a tiltást ! 🤣
Nyugodtan nézz hülyének. Vagy olvass vissza.
Ezt nem vágod pedig nagy zzr fan vagy. Francia piacon csak max 100 le motort lehet forgalomba helyezni. Oda egy más kódszámu ecu van beszerelve ami ezt tudja. Ha megnézed a manualt amit küldtem az ecu fejezeténél láthatod melyik piacra milyet szereltek bele.
De egy francia se hülye hogy vesz egy sárnehéz nagyrobogót igy amint adódik ár is írják az összeset gyári vagy gyári közelire. Az ecu ebbe se lett cserélve viszont Ágonál bemérettem vétel előtt nehogy valami gyengélkedés legyen.
Itthon ennek cseréje nem eccerű és nem ér annyit. Ha ki akarod cserélni az eu kódu ecura kevés hogy megveszed, tipus módosítás, gyári adatlap vagy mi lekérése átalakitási faszomtuggya mik aztán félmilliobol nem áll meg és borzasztó hosszu tortura. Ugyhogy ez igy maradt cserébe olcsó a sulyado.
Persze ! Agyon fojtottan 300-at 5.-ben ! A1 kategóriával vezethető , de talán B125-el is ! 😂